Picture

Nieuwsbrief van de oudervereniging voor alle ouders
21 mei 2010Picture
OpenSchoolfeest... zoekt hulp!
De schoolfeestkoorts begint te stijgen... Het feestprogramma voor 27 juni is er, maar we zoeken nog mensen die willen meehelpen bij de uitwerking en voorbereiding. Zo hebben we bv. nog geen verantwoordelijke voor de cafetaria, en zeg nu zelf: wat is een feest zonder bar?! Help jij ons uit de nood? Graag een seintje aan Melissa (mama Bonnie uit K0) via melissanotteboom@hotmail.com!
 
Op DONDERDAG 27 MEI komen we om 20u op school samen om het schoolfeest te bespreken en de puntjes op de i te zetten. Iedereen is welkom!

In de komende weken volgt er meer informatie over het feestprogramma, worden er affiches en flyers rondgedeeld, kun je inschrijven voor een gezellige en lekkere lunch in ons restaurant en ... kun je je naam invullen op ons "werkrooster" zodat het werk door vele handen gedragen wordt en het een echt feest voor alle kinderen en ouders kan worden!


Picture
Schooluitstapjes...
..waren fantastisch, en daar hebben we beelden van!
De uitstappen naar Planckendael en naar de muziekrobots  werden vastgelegd door juf Sien, het concert van Fulco en het circusmuseum door juf Leen & Isolde. En juf Joke heeft ook foto's van Planckendael!


Picture
Foto's op CD.
Joepie, er is een mama die klasfoto's zal nemen! We zouden die  samen met foto's van alle schoolactiviteiten op een CD willen verzamelen.  OPROEP: Willen jullie mooie foto's delen met de andere ouders? Spreek af met lieven.vanholme@gmail.com (papa Raven uit K0).  De cameraloze  ouders zijn jullie eeuwig dankbaar!


Picture
Dat verdient een bloemetje!
Het Wonderfluit-team heeft dit jaar een mooie start genomen en heeft fantastisch werk geleverd. Daarom willen we hen in de bloemetjes zetten. We doen dit na het optreden van de kinderen op het schoolfeest in naam van ALLE ouders! Daarom vragen we om geen individuele cadeaus mee te brengen. Tekeningen/kunstwerkjes van de kinderen of klassikale geschenkjes kunnen natuurlijk wel!


Picture
De oudervereniging vergadert...
...een laatste maal (voor dit schooljaar tenminste!) op donderdag 17 juni vanaf 20u in de school. Iedereen welkom! We blikken even terug op het voorbije jaar en richten ons daarna op de toekomst: hoe gaan we van start volgend jaar, hoe organiseren we ons verder en wat zetten we op het programma? Daarna kunnen we met een gerust hart op vakantie vertrekken en in september vliegen we er weer in!


Picture
Uitjes & tips
22 mei: Bijendag, Blaarmeersen, voor elke leeftijd.
29 & 30 mei: Trekpaardenfeest op het St-Pietersplein. Meer info
18 - 20 juni: (jeugd)boekenverkoop van de Bibliotheek. Meer info
Vakantie naar het buitenland? Vraag de verplichte Kids-ID op tijd aan!!! Meer info: Gentinfo


De Kleinste Kalender

Elke woensdagochtend Bijbabbelen bij de koffie
Tot 28 mei Inschrijven vakantieopvang STIBO (2,5-12 jaar; formulieren zijn te verkrijgen in Duimelotje)
Maandag 24, dinsdag 25 mei Pinkstermaandag + geen school op dinsdag (wel opvang)
Donderdag 27 mei Vergadering Schoolfeest!
Dinsdag 25 mei, 1 juni en 8 juni Dans in Duimelotje o.l.v. De Ingang van 16u30 tot 17u30 (8 juni: vanaf 16u drankje voor de ouders + optreden!)
Donderdag 17 juni Oudervergadering
Zondag 27 juni  Schoolfeest
Woensdag 30 juni Geen school (wel opvang)


De grote kalender met alle activiteiten staat op wonderfluit.weebly.com/kalender.html

Alle reacties op deze brief zijn zeer welkom: vriendenwonderfluit@gmail.com
Of persoonlijk aan Els Mechant, tijdens het woensdagochtendkoffiemoment.