Picture

Nieuwsbrief van de oudervereniging voor alle ouders


6 juni 2010


Het beste schoolfeest sinds ons bestaan komt eraan! Deze nieuwsbrief bevat nuttige info en prangende verzoekjes.


Picture
Affiche
Alle leerlingen hebben twee affiches van het schoolfeest meegekregen. Het is de bedoeling dat jullie kleine paggaders die inkleuren vooralleer je ze aan het venster ophangt. Hopelijk stribbelen ze niet teveel tegen...


Picture
Programma
De voormiddag is alleen voor ouders en grootouders, maar in de namiddag gaat de schoolpoort open voor de hele wereld. We hopen echt dat er heel veel mensen komen.
Zondag 27 juni
10u30: Toonmoment (voor de ouders)
12u00: Feestmaal  (voor kinderen en familie)
13u30-16u30
Cafetaria en Muziek, Vlaamse Kermis, Grimme, Rommelmarkt, Fotovoorstelling, ijsjes,..
Rondleiding (14u30 & 16u)


Picture
Toonmoment (10u30)
En poosje geleden hebben jullie allemaal laten weten met hoevelen jullie naar het toonmoment zouden komen. Zware wiskundige simulaties en een paar dagen gepuzzel toonden aan dat we met z'n allen net in de zaal zullen passen. Gelieve het opgegeven aantal niet te overschrijden of er breken rellen uit!


Picture
Feestmaal (12u00)
Er is couscous voor vleeseteters, voor vegetariërs, voor grote mensen (6€) en voor kinderen (3€). Maandag brengen de kinderen invulbriefjes mee om een plaatsje aan de feestdis te reserveren. We vragen wel om vooraf te betalen... dat is alweer een zorg minder op de dag zelf.


Picture
Werk!
...en dat in volle crisistijd!  60uren droomjobs  (kassier, barman, barmeid, buitenwipper, taartjesproever,..) wachten vol ongeduld op jou!! Vandaar een warme oproep om jullie voor een uurtje op te geven op de vrijwilligerslijst. Je vindt die aan de schoolpoort.  Eeuwige dankbaarheid zal jullie deel zijn, en voor deze speciale dag doen we er nog een kus van de juf bij. We hebben jullie echt nodig!


Picture
Rommelmarkt
Hebben jullie nog familie/vrienden met een huis vol afgedankte spullen? Ze kunnen ze verkopen op onze rommelmarkt!  Aangezien het feest voor de ouders en kinderen bedoeld is, zou het zonde zijn mochten jullie zelf de hele middag een rommelmarktstandje moeten bemannen. Daarom is deze oproep eerder gericht naar familie/vrienden en buurtbewoners. Inschrijf info


Picture
Gezocht...
Tussen droom en daad staan nog enkele zoekertjes in de weg; kunnen jullie ons hierbij helpen?
  • VOLKSSPELEN (heb je er, kun je er maken, heb je een idee, weet je waar ze nog niet uitgeleend zijn op 27juni?)
  • Iemand die podiumelementen kan afhalen met aanhangwagen / bestelwagen: podiumelementen (2,5x1,25 m en dat 4 maal + trap) moeten afgehaald worden op vrijdag 25 juni tussen 8u en 12u in de Gasmeterlaan en terug gebracht worden op maandag 28 juni!!
  • (party)tenten!! Tegen de regen en tegen de zon
  • Tuinslang met gardenakoppeling
  • Tuintafeltje met parasol
  • Container/vuilnisbak om aan de rotonde te plaatsen
  • Bartafels
  • Vlaggen/slingers om de boel op te fleuren.
  • Mooi weer (niet te warm, niet te koud, niet te veel wind, wel een verkoelend briesje nu en dan, ...).
Overal je naam op noteren, en alles komt weer terecht!