Picture

Nieuwsbrief van de oudervereniging voor alle ouders


20 augustus 2010

Terug naar school (part I)...

Picture
... op zondag 29 augustus?!

Vanaf 11u30 kunnen de kinderen hun (nieuwe) klas bezoeken en worden jullie op een lekkere aperitief getrakteerd. Nadien verzamelen we in het park voor een gezellige picknick (haal alvast die mand van zolder!) en kan iedereen zijn leukste, stoerste & grappigste vakantie verhalen naar boven halen.

Terug naar school (part II)...

Picture
... op woensdag 1 september!

Om hoe laat gaat de bel? Wat moet er in de boekentas?
Deze en andere vragen worden volgende week allemaal beantwoord door Hans in een nieuwsbrief van de Wonderfluit.
Wij zorgen alvast voor koffie zodat jullie even kunnen bekomen van de ochtendlijke stress die de eerste schooldag met zich meebrengt!

Benefietconcert

Picture
Op zaterdag 9 oktober spelen Nathalie Loriers Trio & Bert Joris ten voordele van de Wonderfluit... Kom genieten van dit steengoed jazzconcert én steun ondertussen de Wonderfluit!

Reserveer je kaarten nu via Uitbureau.

&

Maak zoveel reclame als je kan: we hebben 450 tickets in de aanbieding... Steun dit evenement op  Facebook, nodig je (FB)vrienden uit, hang de affiche - die je begin september krijgt - aan je raam en schreeuw het van de daken! Extra affiches en flyers zijn te verkrijgen bij Els Mechant (0478 66 99 82).

Help ons...

Picture
... met het uitdelen van flyers!
Koppel het aangename aan het nuttige: breng een bezoekje aan Dansen in't Park en/of Jazz in't Park (zie ook Uitjes&Tips) en deel ondertussen onze concert-flyers uit! Contacteer Els (0478 66 99 82) voor meer info & flyers.
... klussen!
Het "zware kluswerk" houden we voor later, maar we zouden de kinderen graag verrassen met enkele nieuwe hinkelspelen op de speelplaats. Afspraak op  zat. 28/8 (9-12u) op school. Wie wil komen schilderen geeft vooraf een seintje aan Els (0478 66 99 82).

De oudervereniging

Picture
... informeert jullie over hun werking in een infobrochure van de school die je op 3 september ontvangt.
... vergadert een eerste keer op maandag 13 september om 20u. Op het programma: voorstellen van de werking, jullie overtuigen om ook actief lid van de oudervereniging te worden, opstellen van het jaarprogramma en verdelen van de activiteiten over de verschillende werkgroepen. IEDEREEN WELKOM!!

Uitjes & Tips

Picture
Kan je niet wachten op onze picknick in het park?
Ga dan dit weekend (20-22/8/10) zeker naar Dansen in't Park in ons 'eigen' Azaleapark! Leer nieuwe danspasjes aan tijdens de initiaties, wordt groen van afgunst tijdens de demonstraties of drink gewoon een glaasje op het gezellige terras.
Eerder een muziekliefhebber? Geen nood! Jazz in't park (ditmaal het Gentse Zuidpark) verwent je met 22 gratis jazz optredens op 27-29/8/10 en 3-5/9/10.
(En neem gerust wat flyers mee ;-)

De Kleine Kalender

Zo  29.08.10

Wo   1.09.10
Vr     3.09.10
Ma  13.09.10
"Introductiedag": vanaf 11u30 bezoek aan de klassen, aperitief en picknick in het park (rond 13u)
TERUG NAAR SCHOOL en koffie voor de ouders
19u: Infoavond Wonderfluit voor de ouders (meer info volgt)
20u: Info-vergadering Oudervereniging (IEDEREEN WELKOM)
De grote kalender met alle activiteiten staat op wonderfluit.weebly.com/kalender.html

Alle reacties op deze brief zijn zeer welkom: vriendenwonderfluit@gmail.com
Of persoonlijk aan Els Mechant, tijdens het woensdagochtendkoffiemoment.

Picture
Picture