Klusweekend
Zaterdag 17 & zondag 18 april

Picture
Beste ouders,

Onze school begint stilletjes aan vorm te krijgen. Samen met de kinderen en het schoolteam willen we er mee voor zorgen dat de gebouwen, de speelplaats en het uitzicht van de school een leuke uitstraling krijgen. In het ouderklusteam van de school werden de voorbije weken heel wat ideeën geboren. We zijn nu volop bezig met het organiseren van de uitwerking ervan. Om dit te realiseren hebben we de steun nodig van jullie allen!

Op 17 en 18 april, het laatste weekend van de paasvakantie, wordt er een klusweekend georganiseerd.

Kan je één van die dagen vrij maken en voel je je geroepen om mee een handje uit de mouwen te steken?  Ben je goed in timmeren, schilderen, naaien, …? Of heb je gewoon goesting om mee te helpen? Laat dat dan weten via mail: vriendenwonderfluit@gmail.com. Buren, familie en hobbyklussers, iedereen is welkom... Alvast bedankt voor jullie massale opkomst!

Tijdens dit weekend zal er zeker gewerkt worden aan het verduisteren en het hangen van gordijnen in het atelier (1° verdieping).  Heb je thuis een naaimachine om hieraan mee te werken, of heb je ervaring of zin om hieraan mee te helpen? Geef dan een seintje!

Ligt of hangt er thuis ergens een ongebruikte basketring weg te roesten? Heb je een grote opbergkist of tuinkoffer staan die je graag kwijt wil? Denk je nog aan andere dingen? Slechts 1 adres: De Wonderfluit! Wat een kleine stap lijkt voor de mensheid, kan een grote sprong voorwaarts zijn voor de kinderen.

Heb je een leuk idee of een suggestie? Zie je dingen op school waar je een goed antwoord of een mooie oplossing voor vindt? Alle inspiratie is welkom. Heb je zin om mee te denken en te organiseren? Dan ben je zeker welkom in ons klusteam! Laat maar weten als je naar de volgende vergadering wil komen.

De ouders van het klusteam.